BLI ÄNNU BÄTTRE PÅ DET DU REDAN GÖR!!

Carin Almqvist

Progressit har startats och leds av Carin Almqvist. Carin är civilingenjör och har lång och gedigen erfarenhet av B2B försäljning och projektledning från stora globala företag som Shell, IBM och Ericsson.

Carin har också startat och drivit ett postorderföretag där omsättningen tredubblades på kort tid. De senaste tio åren har Carin varit verksam som konsult inom ledarutveckling, försäljning, marknadsföring och projekledning.

Den erfarenhet som olika ledande positioner givit, alla relaterade till försäljning, marknadsföring och affärsutveckling, vill Carin dela med sig av. Därför startade Carin Progressit som är specialiserat på utbildning och handledning inom dessa områden.

Numera tillbringar Carin en stor del av året i Spanien på Costa del Sol. Det är därför naturligt att förlägga kurser i södra Spanien. Costa del Sol är en fantastisk miljö som erbjuder många aktiviteter för att bygga säljteamet samtidigt som teamet inspireras och utvecklas till att nå nya säljmål.

Detta tycker tidigare deltagare:

– Bra som “instruktör” och du är mycket kompetent och härlig person. Du var väl förberedd.

– Mycket bra presentation.

– Spännande kurs med intressanta tankar runt hur man tar sina mål vidare.

– Bra föreläsare och upplägg.

– Kul och inspirerande, svårt m begrepp, väcker nya tankar

– Tack för ett givande och inspirerande seminarium.

– Tack för tydligt och konkret utförande.

– Jag tycker att kursinnehållet var givande pga det blandade innehållet och med flera övningar.

– Många bra tips som jag önskat jag hade fått tidigare. Tror jag kommer ha bra nytta av det jag lärt mig under kursen framöver. Tack!

– Att sätta upp mål har jag lärt mig, att det är viktigt och en tidplan även om det inte klaffar helt i din egen planering.

– Tack för en mycket givande kurs i att konkretisera för att komma igång.

– Carin är en mycket bra föreläsare: kunnig, stimulerande, entusiasmerande.