Aktiviteter för teamet

Kombinera utbildning med en rolig aktivitet för att bygga teamet och öka välbefinnandet.
Nedan hittar ni aktiviteter att välja mellan.

Golf i Såpanien

Golf

18-håls runda på Mijas Olivos Golf eller Mijas Lagos Golf som båda ligger bredvid vårt hotell och är mycket trevliga golfbanor. Buggy ingår och det finns möjlighet att hyra golfklubbor.

Fisketur

Efter lunch åker vi till hamnen i Fuengirola där en fiskebåt väntar på oss. Vi åker ut till havs för att förhoppningsvis fånga in vår middag. Fisketuren är ca 4 timmar lång. Därefter väntar middag i hamnen. Om fiskelyckan varit med oss tillagas vår fisk på restaurangen. Maximum 6 deltagare.

Vandring

Efter frukost beger vi oss ut på en härlig vandring i den fantastiska andalusiska naturen. Vandra tillsammans och utveckla teamet. Vår guide visar vägen och anpassar vandringen efter gruppens önskemål. Vandringen är ca 4 timmar och inkluderar lunch.

Fyrhjulingssafari

Efter frukost beger vi oss ut på en 3-timmars safari med fyrhjuling. Turen tar oss upp i bergen ovanför Fuengirola. Efter vägen stannar vi för några tapas samt något att dricka. För att köra krävs uppvisande av svenskt körkort. Maximum 8 personer.

Cykel

Halvdagsutflykt med mountainbike upp i de vackra bergen. En guide visar vägen och anpassar cyklingen efter gruppens förutsättningar. Sträckan är mellan 20 och 60 km och tar ca 3 timmar. Vi startar på morgonen och avslutar turen med en gemensam lunch. Max antal deltagare: 12 st.

Aktivitetshus

Teamen tävlar mot varandra och mot klockan. Ett utmärkt och roligt sätt att stärka kommunikationen och öka samarbetsförmågan i teamet. Efter avslutad aktivitet äter vi gemensam lunch i den fina marinan i Benalmadena. Ingen hantering av djur eller andra föremål som kan uppfattas som ”otäcka”.